Macer Sweden AB

Gävleborgs län

Information

Macer Sweden AB är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Macer Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pålsson, Bernt Fabian som är född 1972 och har titeln Extern VD, Andersson, Bengt Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lans, Sven Olov som är född 1937 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Macer Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Macer Sweden AB på telefon 070-6364165.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel- och förvaltning av värdepapper, produktionsteknisk konsult inom elektronik- industrin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Macer Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Macer Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Macer Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Macer Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Macer Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bengt Mattias -Pålsson, Bernt Fabian

Macer Sweden AB har 556487-2496 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.