Edsbyns Rör Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Edsbyns Rör Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Edsbyns Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Edsbyns Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Edsbyns Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-06-28. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Edsbyns Rör Aktiebolag ska trivas.

I Ovanåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva VVS installationer med tillhörande försäljning samt bedriva fastighetsförvaltning och värdepappersförvaltning med därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Edsbyns Rör Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Edsbyns Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Edsbyns Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Thalén, Ingrid Karin Birgitta -Thalén, Paul Christer.

De som är på något sätt har med Edsbyns Rör Aktiebolag är Thalén, Paul Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thalén, Ingrid Karin Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Edsbyns Rör Aktiebolag har 556487-1639 som sitt organisationsnummer.