Mats Abrahamsson. Scandinavia Trading AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Mats Abrahamsson. Scandinavia Trading AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Mats Abrahamsson. Scandinavia Trading AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Mats Abrahamsson. Scandinavia Trading AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556480-1172.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0271-34070 alternativt besöka eller skicka post till Mats Abrahamsson. Scandinavia Trading AB på följande adress Skolv. 24, 828 94, Edsbyn.

Mats Abrahamsson. Scandinavia Trading AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Mats Abrahamsson. Scandinavia Trading AB så sitter följande personer i styrelsen: , Abrahamsson, Lena Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av motorfordon samt idka försäljning av värmekälla till hushåll, köp, sälj och förvaltning av värdepapper för egen räkning, import av plast-, trä, och metallprodukter inom hem, och fritidsbranschen för försäljning samt idka därmed förenlig verksamhet.