AT-Träkomponent Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

AT-Träkomponent Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där AT-Träkomponent Aktiebolag finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. AT-Träkomponent Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AT-Träkomponent Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. AT-Träkomponent Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AT-Träkomponent Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Industriområdet, 828 34, Edsbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0271-29990.

Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AT-Träkomponent Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

AT-Träkomponent Aktiebolag har idag 556477-5491 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för AT-Träkomponent Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av träkomponenter samt därmed förenlig verksamhet.

I AT-Träkomponent Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundagårds, Kenth Ingvar som är född 1956 och har titeln VD, Lundagårds, Kenth Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlson, Per Björn Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höbenreich, Josef som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lasse Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils-Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotAngbjär, Nils Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .