Autio Trafik & Redovisning AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva personbefodran och utföra redovisningstjänster samt bedriva med dessa förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Autio Trafik & Redovisning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Autio Trafik & Redovisning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1993-10-28 så skapades Autio Trafik & Redovisning AB och företaget är har F-skattsedel Autio Trafik & Redovisning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Autio Trafik & Redovisning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556475-7283 är organisationsnummret för företaget som finns i Ovanåker.

Just nu är Autio Trafik & Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Autio Trafik & Redovisning AB så går det att nå dem via telefon på 070-6492166 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Autio Trafik & Redovisning AB är Autio, Pentti Mauri Kalevi som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Keskinen, Reijo Taisto Tapani som är född 1950 och har titeln Suppleant, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .