Edsby Porten AB

Gävleborgs län

Information

Edsby Porten AB är ett av många företag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som Edsby Porten AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Edsby Porten AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Edsby Porten AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1993-09-24. Men sedan 1993-01-01 så har Edsby Porten AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Portgången 5, 828 30, Edsbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Edsby Porten AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-58880.

Ovanåker arbetar för att företag som Edsby Porten AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Edsby Porten AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av plåt- och aluminiumdetaljer företrädesvis till portar och fönster, försäljning av portar samt driva mekanisk verkstad och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Edsby Porten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Edsby Porten AB och det är följande personer, Granberg, Olov Sixten som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nirs Granberg, Seiwie Anna Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Edsby Porten AB är 556473-8960.