Ragnhilds Kläder Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder och plantskola med detaljhandel och trädgårdsanläggning, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ragnhilds Kläder Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Ragnhilds Kläder Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1993-07-02 så skapades Ragnhilds Kläder Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ragnhilds Kläder Aktiebolag har haft det sedan 2001-08-14.

Ragnhilds Kläder Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-14

556469-5392 är organisationsnummret för företaget som finns i Ovanåker.

Just nu är Ragnhilds Kläder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Ragnhilds Kläder Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0271-10760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ragnhilds Kläder Aktiebolag är Larsson Kavla, Ragnhild Margareta som är född 1945 och har titeln VD, Larsson Kavla, Ragnhild Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kavla, Lars Raine som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .