Träshopen i Edsbyn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556469-0492 är organisationsnummer för bolaget Träshopen i Edsbyn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Träshopen i Edsbyn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Träshopen i Edsbyn Aktiebolag finns i.

Träshopen i Edsbyn Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-06-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Träshopen i Edsbyn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Träshopen i Edsbyn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Träshopen i Edsbyn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ivarsson, Per Erik

Vill ni komma i kontakt med Träshopen i Edsbyn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0271-10829 eller genom brev på följande adress:
Barnängsg. 16, 828 32, Edsbyn

Bolaget skall bedriva försäljning av byggmatrial, uthyrning av transportfordon, värmeproduktion och handel med biobränsle, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Träshopen i Edsbyn Aktiebolag och det är Ivarsson, Per Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brindholm, John Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Anders Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,