Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1993-03-15. Men sedan 2004-01-22 så har Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Anneforsv. 31, 822 30, Alfta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-58167.

Ovanåker arbetar för att företag som Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall dels samordna och administrera dotterbolagens verksamhet - ortopedisk, medicinsk, arbetslivsinriktad och yrkesinriktad rehabilitering, bokförlagsverksamhet, produktutveckling och produktion främst inom dessa områden - dels bedriva förvaltning av fastigheter, aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag och det är följande personer, Hamberg, Björn Erik som är född 1965 och har titeln VD, Hamberg, Björn Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Brisenhorn, Else-Marie Margaretha som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almqvist, Björn Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Maria Jernsdotter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Karl Johan Bertil som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot.Hamberg Boberg, Lena Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hamberg, Mats Jan Gunnar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Alfta Rehab Center Holding Aktiebolag är 556459-8539.