Shine Data PC-Support AB

Gävleborgs län

Information

Shine Data PC-Support AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Shine Data PC-Support AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Shine Data PC-Support AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Shine Data PC-Support AB har haft sedan 1995-01-01. Shine Data PC-Support AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Shine Data PC-Support AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Ösav. 11 E, 822 40, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-12290.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Shine Data PC-Support AB Privat, ej börsnoterat.

Shine Data PC-Support AB har idag 556459-4090 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Shine Data PC-Support AB

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning, handel, installationer, service och support av nya och begagnade data och IT-relaterade produkter utrustningar. Försäljning och service av hemelektronik och övrig elektronisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

I Shine Data PC-Support AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östmans, Thomas Olov som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Östmans, Olga Nikolaevna som är född 1980 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .