Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-08-28. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag ska trivas.

I Ovanåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bestå av uppfinnings-, utvecklings- och entreprenadverksamhet inom jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6516968.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag är Larsson, Lars Sune som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Joakim som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Larssons Maskinstation i Malvik Aktiebolag har 556452-4840 som sitt organisationsnummer.