HUJ AB

Gävleborgs län

Information

HUJ AB är ett av många företag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som HUJ AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HUJ AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1992-04-01. Men sedan 1998-01-01 så har HUJ AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Långg. 58, 822 30, Alfta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HUJ AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-24363.

Ovanåker arbetar för att företag som HUJ AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HUJ AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara information och utbildning inom IT och Internet, förvaltning av fastigheter, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HUJ AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HUJ AB och det är följande personer, Sandberg, Bengt-Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Monika Signe Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HUJ AB är 556446-0904.