N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-22. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag ska trivas.

N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva revisionsbyrå samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-23590.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag är Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ericsson, Lars Ingvar som är född 1932 och har titeln Revisor, .

N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag har 556440-6584 som sitt organisationsnummer.