Ladänges Skogsentreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Ladänges Skogsentreprenad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Ladänges Skogsentreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Ladänges Skogsentreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556439-4772.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0271-20235 alternativt besöka eller skicka post till Ladänges Skogsentreprenad Aktiebolag på följande adress Hömyrv. 71, 828 92, Edsbyn.

Ladänges Skogsentreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ladänges Skogsentreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ladänges, Märta Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skogsentreprenad- och jordbruksrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.