Sandres Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri- och fiskodlingsrörelse samt utföra byggentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandres Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Sandres Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1991-10-17 så skapades Sandres Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sandres Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sandres Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556434-9545 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ovanåker.

Just nu är Sandres Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sandres Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0271-18032 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandres Åkeri Aktiebolag är Sandres, Peter Hans Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandres, Per Eskil som är född 1933 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .