Önnebergs Veterinärpraktik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva veterinärpraktik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Önnebergs Veterinärpraktik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Önnebergs Veterinärpraktik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1991-06-18 så skapades Önnebergs Veterinärpraktik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Önnebergs Veterinärpraktik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Önnebergs Veterinärpraktik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556428-0047 är organisationsnummret för företaget som finns i Ovanåker.

Just nu är Önnebergs Veterinärpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Önnebergs Veterinärpraktik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0271-14004 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Önnebergs Veterinärpraktik Aktiebolag är Wiklund, Gun Margareta som är född 1953 och har titeln VD, Wiklund, Gun Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Arsander, Curt Valdemar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .