LÄKARTJÄNST I EDSBYN Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns LÄKARTJÄNST I EDSBYN Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. LÄKARTJÄNST I EDSBYN Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

LÄKARTJÄNST I EDSBYN Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556427-1830.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0271-20801 alternativt besöka eller skicka post till LÄKARTJÄNST I EDSBYN Aktiebolag på följande adress Freskav. 17, 828 30, Edsbyn.

LÄKARTJÄNST I EDSBYN Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I LÄKARTJÄNST I EDSBYN Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Birgit Carina som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva läkarmottagning och konsultationer av allmän och ortopedisk inriktning, medicinsk forskning och medicinsk teknisk utveckling, förvaltning av fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.