Wengsbogården Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556425-8357 är organisationsnummer för företaget Wengsbogården Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wengsbogården Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Wengsbogården Aktiebolag finns i.

Wengsbogården Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-06-18 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wengsbogården Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Wengsbogården Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wengsbogården Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wänglöv, Anna Marie -Wänglöv, Nils Göran

Vill ni komma i kontakt med Wengsbogården Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-71410 eller genom brev på följande adress:
Ekallén 15, 737 40, Fagersta

Bolaget skall bedriva undervisning, utredningar och utveckling av undervisningsmaterial inom industrin och statlig och kommunal verksamhet. Förädling av skogs- och jordbruksprodukter samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wengsbogården Aktiebolag och det är Wänglöv, Nils Göran som är född 1949 och har titeln VD, Wänglöv, Nils Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wänglöv, Anna Marie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Per Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor