Västanå Trä & Teknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Västanå Trä & Teknik Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Västanå Trä & Teknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundagårds, Kenth Ingvar som är född 1956 och har titeln VD, Lundagårds, Kenth Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Per Tomas som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundagårds, Ingrid Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Västanå Trä & Teknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Västanå Trä & Teknik Aktiebolag på telefon 0271-29990.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av förädlade trävaror, konsulttjänster inom ekonomisk administration och företagsledning, äga och förvalta aktier och fastigheter ävensom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Västanå Trä & Teknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Västanå Trä & Teknik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Västanå Trä & Teknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Västanå Trä & Teknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Västanå Trä & Teknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Västanå Trä & Teknik Aktiebolag har 556425-5411 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.