Manju Invest AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, import och försäljning av konfektionsvaror samt försäljning av inredningsvaror och leksaker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Manju Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Manju Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1991-01-04 så skapades Manju Invest AB och företaget är har F-skattsedel Manju Invest AB har haft det sedan 1994-01-01.

Manju Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556414-8590 är organisationsnummret för företaget som finns i Ovanåker.

Just nu är Manju Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Manju Invest AB så går det att nå dem via telefon på 073-0248464 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Manju Invest AB är Nilsson, Hans Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Ragnar som är född 1917 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .