ROLFA Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

ROLFA Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som ROLFA Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ROLFA Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

ROLFA Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1990-12-17. Men sedan 1996-01-01 så har ROLFA Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ullungsforsv. 29, 828 34, Edsbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ROLFA Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-22971.

Ovanåker arbetar för att företag som ROLFA Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ROLFA Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva uppfödning, avel, tävlingsverksamhet inom travsektorn samt utföra lotsning och service inom åkeribranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ROLFA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ROLFA Aktiebolag och det är följande personer, Abrahamsson, Rolf Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist, Mona Susanne som är född 1972 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ROLFA Aktiebolag är 556414-8582.