Alfta Företagstjänst Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556405-0655 är organisationsnummer för verksamheten Alfta Företagstjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alfta Företagstjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Alfta Företagstjänst Aktiebolag finns i.

Alfta Företagstjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-07 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alfta Företagstjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Alfta Företagstjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alfta Företagstjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Alfta Företagstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0271-55330 eller genom brev på följande adress:
Anneforsv. 3, 822 30, Alfta

Bolaget skall bedriva företagsekonomisk rådgivning, kamerala uppdrag och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alfta Företagstjänst Aktiebolag och det är Persson, Ray Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ellen Britt-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,