Storsveden Invest AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Storsveden Invest AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Storsveden Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Storsveden Invest AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556398-7410.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0271-58090 alternativt besöka eller skicka post till Storsveden Invest AB på följande adress STORSVEDEN 209, 822 91, Alfta.

Storsveden Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Storsveden Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Sandberg, Bengt-Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva inredningar, försäljning av möbler, textilier, hemslöjd och armatur, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.