Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag är ett företag som finns i Ovanåker. I Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larshans, Bengt Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larshans, Marta Lillemor som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag på telefon 0271-21753.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva reparation och försäljning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Larshans, Bengt Olov -Larshans, Marta Lillemor

Edsbyns Bilvårdscenter Aktiebolag har 556392-8240 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.