Into Shop Edsbyn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Into Shop Edsbyn Aktiebolag är ett bolag som finns i Ovanåker. I Into Shop Edsbyn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Styverts, Märta Ingalill som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Rolf Lennart som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Into Shop Edsbyn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Into Shop Edsbyn Aktiebolag på telefon 0271-23276.

Bolaget skall bedriva försäljning av dam- och herrkläder, smycken, kosmetika och rengöringsmedel i parti och minut ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Into Shop Edsbyn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Into Shop Edsbyn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Into Shop Edsbyn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Into Shop Edsbyn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Into Shop Edsbyn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Into Shop Edsbyn Aktiebolag har 556392-1443 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.