PL Glas AB

Gävleborgs län

Information

556383-6351 är organisationsnummer för företaget PL Glas AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PL Glas AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som PL Glas AB finns i.

PL Glas AB har varit registrerat sedan 1990-01-15 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för PL Glas AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

PL Glas AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PL Glas AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kangas, Heikki Antero -Nousiainen, Pauli Rickard Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med PL Glas AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-56660 eller genom brev på följande adress:
Snickarv. 26, 828 30, Edsbyn

Bolaget skall bedriva tillverkning av isolerglas, glasförädling samt försäljning av glasprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PL Glas AB och det är Kangas, Heikki Antero som är född 1950 och har titeln VD, Kangas, Heikki Antero som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nousiainen, Pauli Rickard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nousiainen, Tommi Kristian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Väyrynen, Pekka som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kostet, Tapio Juhani som är född 1960 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor,