Voxna Dentallabb Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Voxna Dentallabb Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Voxna Dentallabb Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Windå, Thomas Artur som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Windå, Anita Marita som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Voxna Dentallabb Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Voxna Dentallabb Aktiebolag på telefon 0271-34550.

Bolaget skall bedriva dentalteknisk och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Voxna Dentallabb Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Voxna Dentallabb Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Voxna Dentallabb Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Voxna Dentallabb Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Voxna Dentallabb Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Voxna Dentallabb Aktiebolag har 556383-1295 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.