City Fastigheter i Edsbyn AB

Gävleborgs län

Information

City Fastigheter i Edsbyn AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där City Fastigheter i Edsbyn AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. City Fastigheter i Edsbyn AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket City Fastigheter i Edsbyn AB har haft sedan 1994-01-01. City Fastigheter i Edsbyn AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till City Fastigheter i Edsbyn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsv. 1, 828 32, Edsbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-20010.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är City Fastigheter i Edsbyn AB Privat, ej börsnoterat.

City Fastigheter i Edsbyn AB har idag 556375-1634 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för City Fastigheter i Edsbyn AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper, bedriva rörinstallationer och försälja rörmaterial, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I City Fastigheter i Edsbyn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Per Olov Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigson, Birgitta Christina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Holmgren, Jan Thomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .