STEFANS ÅKERI Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

STEFANS ÅKERI Aktiebolag är ett företag som finns i Ovanåker. I STEFANS ÅKERI Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedström, Olov Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Barbro Catharina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med STEFANS ÅKERI Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå STEFANS ÅKERI Aktiebolag på telefon 0271-17010.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är STEFANS ÅKERI Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

STEFANS ÅKERI Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

STEFANS ÅKERI Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och STEFANS ÅKERI Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för STEFANS ÅKERI Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

STEFANS ÅKERI Aktiebolag har 556367-6302 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.