Hedströms Byggservice i Alfta AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Hedströms Byggservice i Alfta AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Hedströms Byggservice i Alfta AB är ett av dem. Statusen för Hedströms Byggservice i Alfta AB är att Bolaget är aktivt.

Hedströms Byggservice i Alfta AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-19. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där företaget finns i jobbar för att företag som Hedströms Byggservice i Alfta AB ska trivas.

Hedströms Byggservice i Alfta AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka annan därmed förenlig verk- samhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hedströms Byggservice i Alfta AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Hedströms Byggservice i Alfta AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Hedströms Byggservice i Alfta AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-55953.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hedströms Byggservice i Alfta AB är Hedström, Bengt Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mats Olov som är född 1949 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Hedströms Byggservice i Alfta AB har 556366-2716 som sitt organisationsnummer.