Alfta Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Alfta Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Alfta Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Alfta Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Alfta Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-19. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Alfta Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Alfta Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alfta Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Alfta Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Alfta Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3080261.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Spring, Klas Oskar Milton -Spring, Lars-Jörgen Wallentin.

De som är på något sätt har med Alfta Åkeri Aktiebolag är Spring, Lars-Jörgen Wallentin som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Spring, Klas Oskar Milton som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Spring, Ture Milton Wallentin som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Alfta Åkeri Aktiebolag har 556363-9755 som sitt organisationsnummer.