Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-09. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag ska trivas.

Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, uppfödning, träning och tävlingmed travhästar, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-22256.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Perjans, Lars Erik Anders.

De som är på något sätt har med Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag är Perjans, Lars Erik Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hildingsson, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, West, Hans Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Metall-Produkter i Edsbyn Aktiebolag har 556362-9863 som sitt organisationsnummer.