BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Alv. 5, 822 31, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0271-12228.

Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag har idag 556361-7173 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag

Bolaget skall bedriva transportverksamhet ävensom fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I BG ANDERSSONS ÅKERI I ALFTA Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bo Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .