Jonsson & Svahn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Jonsson & Svahn Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som Jonsson & Svahn Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jonsson & Svahn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Jonsson & Svahn Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-05-24. Men sedan 1990-01-01 så har Jonsson & Svahn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Uraforsv., 828 33, Edsbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonsson & Svahn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-21260.

Ovanåker arbetar för att företag som Jonsson & Svahn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jonsson & Svahn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av skogsprodukter samt driva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jonsson & Svahn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Klanga, Anders Steve.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonsson & Svahn Aktiebolag och det är följande personer, Klanga, Anders Steve som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klanga, Anders Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Klanga, Karin Margit som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jonsson & Svahn Aktiebolag är 556361-5300.