Evan Invest Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Evan Invest Aktiebolag är ett företag som finns i Ovanåker. I Evan Invest Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Linngård, Erik Ove som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mats Olov som är född 1949 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Evan Invest Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Evan Invest Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva verksamhet med hästar, förvaltning, handel med skog, maskiner, fastigheter, värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Evan Invest Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Evan Invest Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Evan Invest Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Evan Invest Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Evan Invest Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Evan Invest Aktiebolag har 556359-8969 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.