Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556359-5536 är organisationsnummer för bolaget Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag finns i.

Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-18 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Eva Carola -Nilsson, Karl Anders

Vill ni komma i kontakt med Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0271-21751 eller genom brev på följande adress:
Ö. Centralg. 1, 828 32, Edsbyn

Bolaget skall bedriva försäljning av bensin, livsmedel, biltillbehör. Äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Centralmacken i Edsbyn Aktiebolag och det är Nilsson, Eva Carola som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Nilsson, Karl Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Lars Helge som är född 1932 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,