O Söders Motor Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

O Söders Motor Aktiebolag är ett bolag som finns i Ovanåker. I O Söders Motor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söder, Olle Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Roslund, Karin Linnea som är född 1958 och har titeln Suppleant, Holmgren, Jan Thomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med O Söders Motor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå O Söders Motor Aktiebolag på telefon 0271-21129.

Bolaget skall bedriva bilförsäljning, service av bilar och maskiner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är O Söders Motor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

O Söders Motor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

O Söders Motor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och O Söders Motor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för O Söders Motor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

O Söders Motor Aktiebolag har 556357-6924 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.