Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556349-5380 är organisationsnummer för verksamheten Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag finns i.

Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-23 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0121-13790 eller genom brev på följande adress:
Plåtg. 3, 614 31, Söderköping

Bolaget skall bedriva försäljning, reparation och service på skogsredskap ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skog & Alltjänst i Edsbyn Aktiebolag och det är Gustafsson, Rolf Gösta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tirfing Gustafsson, Karin Birgitta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor,