SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-03. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag ska trivas.

SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet inom skogsbruksområdet, driva handel med skogsbruksmaskiner, bedriva handel och uthyrning av motorfordon för go-cart verksamhet, bedriva handel med kläder och textilvaror, förvalta fast egendom och i anslutning till uppräknade verksamheter därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-650999.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag är Hanses, Bill Tony som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Ann-Kristin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Torstensson, Ulf Georg som är född 1941 och har titeln Revisor, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Kilafors Revision KRAB som är född och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

SVABENSVERKS SKOGSENTREPRENAD Aktiebolag har 556341-9778 som sitt organisationsnummer.