S. Thilmer AB

Gävleborgs län

Information

S. Thilmer AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där S. Thilmer AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. S. Thilmer AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket S. Thilmer AB har haft sedan 1994-01-01. S. Thilmer AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till S. Thilmer AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Krang. 5, 822 30, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-12322.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är S. Thilmer AB Privat, ej börsnoterat.

S. Thilmer AB har idag 556339-5713 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lindén, Per Åke är den som för stunden ansvarar för S. Thilmer AB

Bolaget skall bedriva försäljning av industriförnödenheter medels agentur och grossistverksamhet samt förvaltning, köp och försäljning av värdeppper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I S. Thilmer AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindén, Per Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ditzinger, Lars Fredrik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Uhrnell, Ivan Emil Teodor som är född 1926 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .