Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dagerholt, Carl Gustav Börje som är född 1934 och har titeln VD, Dagerholt, Carl Gustav Börje som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Dagerholt, Rosa Contreras som är född 1945 och har titeln Suppleant, Norinder, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Revisor, Kilafors Samrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag på telefon 0271-15200.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter, utbildning och konsultverksamhet inom företrädesvis elkraftteknik och automation för industri och skolor, nationellt och internationellt, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nordic Industrial Education, Nine Aktiebolag har 556338-7488 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.