Leif Anderssons Kran i Edsbyn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Ovanåker finns det ett Aktiebolag som heter Leif Anderssons Kran i Edsbyn Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Leif Anderssons Kran i Edsbyn Aktiebolag i Gävleborgs län. Ovanåker är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Leif Anderssons Kran i Edsbyn Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1988-05-26 så har Leif Anderssons Kran i Edsbyn Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Leif Anderssons Kran i Edsbyn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Leif Anderssons Kran i Edsbyn Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hällv. 13, 828 34, Edsbyn. Vi ni istället prata med Leif Anderssons Kran i Edsbyn Aktiebolag så kan ni göra det på 070-2434548.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad, entreprenad med traktorkran samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Leif Allan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Sofia som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Leif Anderssons Kran i Edsbyn Aktiebolag har 556325-5370 som sitt organisationsnummer.