Trädgården Alfta Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Trädgården Alfta Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Trädgården Alfta Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Trädgården Alfta Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556311-9071.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0271-10055 alternativt besöka eller skicka post till Trädgården Alfta Aktiebolag på följande adress Långg. 64, 822 31, Alfta.

Trädgården Alfta Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Trädgården Alfta Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Dan Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva blomsterhandel, växtodling samt begravningsbyrå ävensom idka därmed förenlig verksamhet.