MIHAB Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556291-1577 är organisationsnummer för företaget MIHAB Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MIHAB Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som MIHAB Aktiebolag finns i.

MIHAB Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-01-21 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MIHAB Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MIHAB Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MIHAB Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Jan Lennart -Forsberg, Per Olov -Mickelsson, Per Olof

Vill ni komma i kontakt med MIHAB Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0271-19381 eller genom brev på följande adress:
V. Ösav. 2, 822 40, Alfta

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, fastigheter och metaller, bedriva finansieringsverksamhet med undantag för sådan verksamhet som avses i lagen om bankaktiebolag och lagen om kreditaktiebolag, bedriva konsultverksamhet inom dataområdet, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MIHAB Aktiebolag och det är Carlsson, Jan Lennart som är född 1956 och har titeln VD, Carlsson, Jan Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Per Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickelsson, Per Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor