East Hill Welding AB

Gävleborgs län

Information

East Hill Welding AB är ett bolag som finns i Ovanåker. I East Hill Welding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öst, Per-Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Öst, Susanna Elisabet som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med East Hill Welding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå East Hill Welding AB på telefon 0271-34544.

Bolaget skall bedriva tillverkning av metallkomponenter, slipning och försäljning av sågklingor och därmed förenlig verksamhet. Bolaget bedriver även uthyrning av lokaler.

Idag är East Hill Welding AB av bolagstypen Aktiebolag.

East Hill Welding AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

East Hill Welding AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och East Hill Welding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för East Hill Welding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

East Hill Welding AB har 556290-5017 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.