R.P. Svets & Montage Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

R.P. Svets & Montage Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där R.P. Svets & Montage Aktiebolag finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. R.P. Svets & Montage Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket R.P. Svets & Montage Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. R.P. Svets & Montage Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till R.P. Svets & Montage Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Älvkarhed 841, 828 95, Viksjöfors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0271-17381.

Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är R.P. Svets & Montage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

R.P. Svets & Montage Aktiebolag har idag 556289-7883 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Carl Roger -Pettersson, Siv Birgitta är den som för stunden ansvarar för R.P. Svets & Montage Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reparations- och monteringsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I R.P. Svets & Montage Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Carl Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Siv Birgitta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .