Berung Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Berung Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Berung Aktiebolag finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Berung Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Berung Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Berung Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Berung Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkarg. 23, 828 31, Edsbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0271-21195.

Ovanåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Berung Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Berung Aktiebolag har idag 556275-1775 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Berung Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av förpack- ningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Berung Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergqvist, Anders Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Stig Urban som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .