Elektra Nät AB

Gävleborgs län

Information

556274-3608 är organisationsnummer för företaget Elektra Nät AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elektra Nät AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Elektra Nät AB finns i.

Elektra Nät AB har varit registrerat sedan 1986-03-18 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elektra Nät AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Elektra Nät AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elektra Nät AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Helsing, Lars Rune -Olén, Hans Olov Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Elektra Nät AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-27400 eller genom brev på följande adress:
Långg. 28, 828 33, Edsbyn

Bolaget skall bedriva distribution av ledningsbunden energi och tillhandahålla andra energitjänster samt driva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elektra Nät AB och det är Helsing, Lars Rune som är född 1947 och har titeln VD, Helsing, Lars Rune som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olén, Hans Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Carl Staffan som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Lars Erik som är född 1939 och har titeln Suppleant, Jonsson, Hans Olof som är född 1966 och har titeln SuppleantErnström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln RevisorMora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor