Värmeflis Nordic Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Värmeflis Nordic Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Värmeflis Nordic Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Värmeflis Nordic Aktiebolag är momsregistrerat sedan-0001-11-30 och har organisationsnummer 556265-3682.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0271-34330 alternativt besöka eller skicka post till Värmeflis Nordic Aktiebolag på följande adress Hog. 21 A, 828 94, Edsbyn.

Värmeflis Nordic Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Värmeflis Nordic Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Domanders, Gunnel Majlis som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värmeflis, spån, eldningsutrustning, fordon, lantbruksinventarier, finansieringsverksamhet, samt äga och bedriva trav och hästverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.