Lindqvist Åkeri Edsbyn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Lindqvist Åkeri Edsbyn Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Lindqvist Åkeri Edsbyn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Lindqvist Åkeri Edsbyn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556261-7158.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0278-24278 alternativt besöka eller skicka post till Lindqvist Åkeri Edsbyn Aktiebolag på följande adress Brattbacken 11, 821 50, Bollnäs.

Lindqvist Åkeri Edsbyn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lindqvist Åkeri Edsbyn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lindkvist, Lars Rickard som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva när- och fjärrtransport, lagring och distribution ävensom idka därmed förenlig verksamhet.